Ge blod, jul och påskkampanjer

Sveriges blodcentraler,
Ge blod behövde nya kampanjer för högtiderna jul och påsk. De önskade sig ett koncept som skulle hålla i många år och kunna återanvändas flitligt.

Jag tog fram konceptet om blodpåsen i som present och sen som innehållet i ett påskegg. Jag producerade, fotade och redigerade Julkampanjen. Påskreklamen gjordes från mitt koncept och skisser av Valentin kommunikationsbyrå.

Min roll
Koncept, design och art direction, fotografering, animation, layout.


Lotto redesign

Den nationella lotton på Island behövde en updatering på sin tv sändning. Det innebar ny vinjett och grafik i programmet.

Min roll
Design och Art direction. Jag hade också kontakt med Lotto:s representanter och teknisk personal i tv-studion för att se till att alla var eniga om hur vi gjorde nu.


Perspektivlabb, brochyr

Eirberg

Eirberg säljer sjuk- och hjälpmedel. De ville öka sin synlighet i TV. Vi kom fram till att göra korta tv reklam som visade ett urval av sortimentet, likt det som billiga mataffärer har gjort. Men att det inte behöver se billigt ut trots att reklamen är snabbgjorda. Och på så sätt öka företagets synlighet utan att det skulle kosta Eirberg sin kvalitetsstatus.

Min roll
Art direktor, animatör, compositör, 3D modeler.

Här är två reklam från deras julkampanj 2013


kolla gärna in mina andra kanaler och jag hoppas höra från er snart.